Näköislehti


Käytät ilmeisesti mobiililaitetta.
Lataa ilmainen sovellus sovelluskaupasta.

Tilaaja, lue tänään näköislehti ilmaiseksi!

Turun Sanomien ylimääräinen näköislehti on tilaajien luettavissa tänään ilmaiseksi.
Toimi näin:
  1. Luo oma TS-tunnus. Teet sen helposti tämän linkin kautta.
    (Huom! Vain yksi tunnus per asiakasnumero.)
  2. Muistathan syöttää asiakasnumerosi, jotta löydämme tilaustietosi. Asiakasnumerosi löytyy tilauslaskusta, asiakaskortista tai tämän linkin takaa.
  3. Kirjaudu sisään luomallasi TS-tunnuksella, ei asiakasnumerolla.

Ongelmia kirjautumisessa tai näköislehden lukemisessa?

Varmista, että olet kirjoittanut käyttäjätunnuksen ja salasanan oikein. Mikäli sinulla on jo tunnus, mutta olet unohtanut salasanasi, saat vaihtolinkin sähköpostiisi täältä. Lähetettyäsi kyselyn, mene sähköpostiisi, josta saat lisäohjeet.

Älypuhelimellasi tai tabletillasi (kuten iPad, Galaxy Note, Nexus) näköislehteä luetaan sille erikseen suunnitellulla sovelluksella (applikaatiolla). Saat ladattua veloituksettoman sovelluksen Apple-laitteisiisi App Storesta tai android-laitteeseesi Google Play –kaupasta.

Voit myös kääntyä asiakaspalvelumme puoleen. Huomaathan kuitenkin, että palvelemme sinua arkisin klo 8.15-16.30. Tavoitat meidät puhelimitse numerossa 02 269 3400 tai meilitse osoitteesta asiakaspalvelu@ts.fi.

Lue lisää: Usein kysyttyä.

Osta päivän näköislehti 1,90€

Lähetä tekstiviesti ts digi numeroon 17252. Saat kertatunnuksen paluuviestinä. Viestin hinta on 1,90 € + mahdollinen operaattorin tekstiviestimaksu. Huom! Kertatunnus ei toimi tabletissa tai älypuhelimessa.

*

Näköislehti on digitaalisessa muodossa luettava painetun lehden näköisversio. Se on luettavissa tietokoneella ja erillisellä sovelluksella iPadilla, iPhonella ja android-laitteilla. Näköislehden kertatunnus on käytettävissä vain selaimella.

Näköislehti julkaistaan lehden ilmestymispäivänä klo 04.00 mennessä Suomen aikaa. Lehti on ladattavissa kuusi kertaa yhden vuorokauden aikana. Luettavinasi ovat edellisen kahden viikon lehdet sekä viikko- ja erikoisliitteet.